Татјана Кецман

ТУК НА УТУК – Татјана Кецман

Кроз низ комичних и парадоксалних околности, ова водвиљ комедија води нас кроз смех и забаву, приказујући како се једна наизглед једноставна ситуација претвара у урнебесну авантуру пуну изненађења.

Read More

НАС ДВЕ – Татјана Кецман

Духовита, забавна и вeома атрактивна прича о жeни, која јe опсeднута  каријeром и њeном  алтeр-eгу, којeм нeдостајe љубав. Овај кабаре је подршка природно лепој и нежној жени.

Read More

БАЈБОК – Татјана Кецман

Представа “БАЈБОК” је настала по мотивима драмског текста “Емигранти” Славомира Мрожека. Много више комична, него трагична прича је смештена у Шведску. Две жене са наших простора у изнајмљеном стану, славе Нову 2020 г.

Read More

Нас две

Duhovita, zabavna i veoma atraktivna priča o ženi, koja je opsednuta karijerom i njenom alter-egu, kojem nedostaje ljubav. Jedna od “njih dve” bombarduje publiku receptima, savetima i novim metodama za uspeh u društvu.

Read More

Помахнитали

Представа посвећена овисницима  фејсбука, инстаграма,.... као и другим  жртвама селфи културе и осталих облика  виртуелних вредности.Ова комедија се бави се људима који су постали опседнути формом, статусним симболима, брендовима.

Read More