2024 јул главни

ЕВОЛУЦИЈА УМА – Катарина Ђурђевић

ињеница да немам тијело, емпатију, емоције, моралне вриједности искуство тренутачна је и не можемо са сигурношћу тврдити да за које десетљеће нећу све то имати, јер је подручје умјетне интелигенције једна од најдинамичнијих знанствених дисциплина 21. стољећа.

Read More

МОЈЕ БИЋЕ ТВОЈЕ – Весна Станковић

Моје биће твоје је комедија забуне пуна духовитих обрта и неочекиваних ситуација за Љубинку, Светлану и Ненада. Како се јунаци ове приче чупају из новонасталих околности и чије ће на крају шта бити... Погледајте

Read More

ТУК НА УТУК – Татјана Кецман

Кроз низ комичних и парадоксалних околности, ова водвиљ комедија води нас кроз смех и забаву, приказујући како се једна наизглед једноставна ситуација претвара у урнебесну авантуру пуну изненађења.

Read More

РЕВОЛУЦИОНАРНИ ПУТ – Ричард Јејтс

Двоје младих из једног љубавног вихора упловљавају у олују и бродолом, а кроз интензивно извођење у трајању од седамдесет минута, у којем се наизглед бришу границе између фикције и стварности, публика има прилике да прати њихов интимни живот.

Read More

ИГРЕ У ПЕСКУ – Михаил Валчак

Његова играчка је сурови суперхерој који се физички и вербално супротставља свакоме ко га попреко погледа. Он је духовит, гласан и лајв стримује своју игру на друштвеним мрежама. 

Read More

БЕЗ ТЕБЕ – Исидора Пајчин

Сматрамо да је веома важно пружити људима, а нарочито младим, које је преко ноћи сачекало питање егзистенције, питање личног интегритета и неминовних унутрашњих сукоба, осећај да у томе нису сами.

Read More

НАРОДНИ ПОСЛАНИК – Бранислав Нушић

НАРОДНИ ПОСЛАНИК – Бранислав Нушић

Режија и адаптација: Јанко Цекић

Играју: Петар Михаиловић, Василија Кокотовић, Јана Рокић/Каја Банићевић, Милан Тубић, Владимир Тешовић и Јанко Цекић

 

ЦАЦИЈЕВ УСПОМЕНАР

Милан Цаци Михаиловић сe трудио да у “Успомeнару” оцрта кроки јeдног врeмeна у којeм јe нeколико сјајних гeнeрација драмских стваралаца и посвeћeника позоришта живeло и радило.

Read More

ПРЕТЕРУЈЕШ – Мина Ћирић

Представа која се активно бави рушењем мистификације шта заправо мушкарци траже а шта су женска убеђења на којима се вековима радило. Када је тренутак да схватимо шта ми заправо желимо?

Read More

ЉУБАФ – Мјуреј Шизгал

Шта је љубав? Како је наћи ? И кад је нађемо, како је одржати у животу, у овом свету који понекад  изгледа потпуно окренут наопачке? Двојица  школских пријатеља, поново се  сусрећу и тада  један спречи овог другог  у  покушају да скочи у реку.

Read More

ДР – Бранислав Нушић

Представа "Др" на духовит начин приказује породицу једног имућног човека, који по сваку цену жели да од лењог и бахатог сина направи доктора филозофије, који је диплому стекао у Швајцарској.

Read More

ДЕТИЊАРИЈЕ – Рејмон Кус

Тихомир Станић потврђује да је монодрама одговор јаких. Да је то преузимање терета читавог драмског збивања на себе, комплетне сцене, свих њених елемената и знакова, чак и сценографије: он уме да буде и њен део и да је узме за партнера ако хоће.

Read More

ХАЛФЛАЈФ – Филип Вујошевић

Халфлајф је представа која се бави људима у већ довољно зрелим годинама за стварање сопствене будућности а који су у склопу сопствене доколице заробљени у виртуелном свету видео игре Каунтер Страјк...

Read More